Beveiligingsdiensten van kwaliteit in heel Nederland vanuit Zwolle

Contact

Voor hoogwaardige beveiligingsdiensten is DHB-Nederland uit Zwolle uw partner. Van hondenbeveiliging bij evenementen tot horecaportiers en combinatiediensten; wij staan garant voor gastvrijheid en een optimaal veiligheidsgevoel. Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze diensten.

Hondenbeveiliging

Beveiliging met honden is een van de meest effectieve manieren om criminaliteit, onrust en chaos te voorkomen. Onze hondengeleiders zijn gecertificeerd, doelbewust en vooral vakkundig als het gaat om de bescherming van uw eigendommen en uw gasten.

Neem contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden en/of een offerte.

Contact opnemen
Beambtebeveiliging

Objectbeveiliging

Onze beveiligingsbeambten zijn gediplomeerd en hebben allen een antecedentenonderzoek ondergaan. Ook zijn zij in het bezit van een geldig BHV- en VCA-certificaat. Hierdoor kunnen wij garant staan voor kwaliteit.

Onze beambten zijn voor elke beveiligingstaak inzetbaar. Evenement, objectbeveiliging of combinatiedienst? U bent bij ons aan het juiste adres.

Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Met DHB-Nederland kiest u voor beveiligingsdiensten die uw gasten nauwelijks zullen opmerken, terwijl wij toch prominent aanwezig zijn. Tijdens uw evenement zorgen wij voor een optimaal veiligheidsgevoel met een gastvrij beveiligingsteam.

Professionele beveiligers die acteren als echte gastheren of -dames; daarmee staan wij voor u klaar.

Afspraak maken

De combinatiedienst

Combinatiediensten zijn geschikt voor beveiligingstaken met een hoog risicogehalte. De combinatie wordt gevormd door een team van een hondengeleider met zijn of haar hond en een beveiligingsbeambte.

De combinatiedienst onderscheidt zich van onze andere diensten met name op het gebied van opsporing en aanhouding. In gebieden waar veel wordt ingebroken of gestolen en op sloopterreinen functioneren zij gezamenlijk als preventieve en reactieve beveiligers.

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie, mogelijkheden en/of een offerte.

Offerte aanvragen